Nytt hår til Halloweenfesten?

Hvem kan vel ikke ønske seg langt flott hår til Halloweenfesten? Om man trykker på banneret under, kommer man til hjemmesiden til

Der selger de masse flott hairextensions til en rimelig penge. Og ikke nok med det, men bruker du rabattkoden HALLOWEEN så får du 10 prosent avslag på hele bestillingen.

Jeg har prøvd extensions fra Rapunzel of Sweden tidligere selv, så jeg kan nok absolutt anbefale det. Jeg har brukt både extensions med lim og med mikroringer, men det er nok mikroringer jeg kan anbefale. Det sliter ikke så mye på ditt eget hår, samt at om noe av extensionet skulle løsne, så er det veldig enkelt å få festet det på nytt.

Hva om du samler en venninnegjeng som har lyst på hairextensions, og bestiller sammen? Med 10 prosent avslag blir det absolutt ikke dyrt.

Tilbudet varer til den 31. oktober!

Noen FØR og ETTER bilder av meg med extensions, både med lyst og mørkt hår.

Bildene er ikke så gode, men jeg hadde ikke noen andre bilder. Akkurat nå har jeg ikke extensions i, men jeg skal sette i igjen om ikke så lenge. Da kan det hende at jeg legger ut ett nytt innlegg med nye bilder.

Har du extensions, eller har du veldig lyst på det?

4 kommentarer

Desiree Gjessing

18.10.2011 kl.23:52

Ja jeg har extensions, men jeg kjøpte dem på en frisør salong og ikke på nettet :)
Sv: Jeg har prøvd extensions både som er kjøpt på frisørsalong, og på nettet. Men jeg må nok si at både kvalitet og pris er bedre om man kjøper på nettet enn hos frisør. Men det har kanskje noe med hvilken frisørsalong man kjøper og fester det hos? =)

Desiree Gjessing

19.10.2011 kl.00:47

SV: Ja, kvalitet og pris på extensions på nettet er kanskje bedre, men jeg fant ikke den riktige fargen på nettet. Vell, ja det har jo noe å si om hvilken frisørsalong du er hos, de extensions som jeg har er ganske bra. Jeg er i hvert fall fornøyd :):)

cliisk

19.10.2011 kl.13:25

Ja har, men bruker dem veldig sjeldent :) Men er kjempe fint med extensions :D

Skriv en ny kommentar

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

2, Frøya

Dette er rosabloggen som kanskje ikke er så mye mere rosa enn bare fargen! =)Her blogges det om det meste. Mitt liv, mine tanker, mine meninger, og generellt om ting som faller ned i hodet på meg. Det er kanskje litt som det står i headeren: "Tankene mine får Dere ALLTID!" :D Om du vil ha publisert ett Gjesteinnlegg på bloggen, send en mail med innlegget og jeg publiserer det, pluss at jeg kan linke til din blogg! =) For kontakt generellt, send mail: asemarie83@gmail.com

Google Translate
Åse Marie Ohren Hansen

Opprett ditt eget merkebloglovin
ToppBlogg - toppliste for bloggereNorske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits