Gratulere med dagen

..til den nydelige kjæresten min, som blir 23 år i dag. <3

I samme slengen må jeg vell gratulere alle andre som har bursdag i dag også. :D

Senere i dag blir det ett lite selskap, så i kveld har jeg bakt en par kaker.

På bildet over er det ei bløtkake. Enkel og grei oppskrift. Kjøpte en ferdigbunn som var delt i 3. Til fyll hadde jeg krem med oppskårne bananer i det første laget. I det andre laget hadde jeg krem blandet med bringebærsyltetøy. Og på toppen hadde jeg pisket krem med raspet sjokolade.


På bildet over er det Marengskake. Ei kake jeg personlig synes er veldig god, og kan anbefale på det sterkeste. =) For de som kanskje ønsker å lage ei slik kake selv, så kan jeg legge ut oppskriften på den kaken her.

Marengsbunn: 4 eggehviter, 3 dl sukker, 3 dl puffet ris. Eggehvitene piskes stive, rør deretter inn sukker og puffet ris. Fordel massen i 2 sirkler på stekeplate. Stekes på 125 grader i 1 time. Sett deretter opp ovnsdøra og la de avkjøles i 15 minutter.

Fyll: (Gulkrem) 4 eggeplommer, 1 dl fløte, 3 dl sukker og 1 spiseskje hvetemel haes i en kasserolle. Varmes opp på svak varme til det begynner å tykne. Ha deretter i 100 gram mykt smør. Avkjøles.

På toppen har man pisket krem, og lager ruter med sjokoladesaus.


Jeg er med på The Long Run, Les mer

Image Map

5 kommentarer

Lene

15.10.2011 kl.04:37

Gratulerer med dagen til han:) kakene så kjempe gode ut:)

Systi<3

15.10.2011 kl.08:17

fin blogg

kansje du vil ta en titt på min

Kaja

15.10.2011 kl.08:47

Hehe, gratulerer med dagen til han!

Emilie<3

15.10.2011 kl.10:17

gratulerer med dagen til han ja!! <3 namnamnamnamnam<3
Hej jag heter Joanna och är 23 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda vilken bakgrund man än har:)

Så kolla gärna in min blogg:)

Skriv en ny kommentar

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

2, Frøya

Dette er rosabloggen som kanskje ikke er så mye mere rosa enn bare fargen! =)Her blogges det om det meste. Mitt liv, mine tanker, mine meninger, og generellt om ting som faller ned i hodet på meg. Det er kanskje litt som det står i headeren: "Tankene mine får Dere ALLTID!" :D Om du vil ha publisert ett Gjesteinnlegg på bloggen, send en mail med innlegget og jeg publiserer det, pluss at jeg kan linke til din blogg! =) For kontakt generellt, send mail: asemarie83@gmail.com

Google Translate
Åse Marie Ohren Hansen

Opprett ditt eget merkebloglovin
ToppBlogg - toppliste for bloggereNorske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits