Tollfritt fra utlandet

De fleste er kanskje kjent med at om man bestiller varer på nettet fra utlandet så må man betale toll for å få det sendt til Norge, så lenge det overskrider 200 kroner. Men for ei stund siden så kom jeg over ei nettside der man uavhengig av pris kan få tilsendt varer tollfritt. Det de da gjør er at om du har kjøpt mange ting  så sender de deg tingene i mange forskjellige pakker, uten at det koster deg noe ekstra. De skriver at hver pakke har en verdi på under 200 kroner, og voila, dermed får du tilsendt det du har bestilt fra utlandet tollfritt.

Jeg har testet ut dette nettstedet ved ett par anledninger, og jeg har blant annet kjøpt parfyme derrifra. De har masse billig parfyme på sidene sine, og ikke nok med det, men du får levert varene hjem i postkassa i løpet av bare ett par dager. Det er også trygt å betale med kort fra denne nettsiden.

 

Nettsiden selger ikke bare parfyme, men også masse annet, som blant annet hudpleie, sminke, helsekost, kontaktlinser, apotekvarer, masse husholdningsartikler til hjemmet, leker og tilbehør til din skriver. Med andre ord finner man noe til enhver smak på denne siden, enten det er til han eller henne.

For å komme til siden er det bare å trykke på linken over eller under!

5 kommentarer

Ida

03.10.2011 kl.12:10

kjempe fin blogg :-) kommentere tilbake ?

jeaninmichelle96

03.10.2011 kl.12:18

kjempe fin blogg, kommenter gjerne på min blogg også :)

Susanna - living the dream

09.10.2011 kl.22:26

Oj, här var det mye reklam! ;D

Ps. Liker du smykker? Gå inom www.blingme.no! Nå feirer vi med fri frakt til 12 oktober.

Destiny

11.10.2011 kl.00:57

fin blogg :) !
Fin blogg :)

Legg meg til som venn om du vil ha en ny

leser som elsker og kommentere ! <3

Hilsen; kristineeme . blogg . no ;D

Skriv en ny kommentar

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

2, Frøya

Dette er rosabloggen som kanskje ikke er så mye mere rosa enn bare fargen! =)Her blogges det om det meste. Mitt liv, mine tanker, mine meninger, og generellt om ting som faller ned i hodet på meg. Det er kanskje litt som det står i headeren: "Tankene mine får Dere ALLTID!" :D Om du vil ha publisert ett Gjesteinnlegg på bloggen, send en mail med innlegget og jeg publiserer det, pluss at jeg kan linke til din blogg! =) For kontakt generellt, send mail: asemarie83@gmail.com

Google Translate
Åse Marie Ohren Hansen

Opprett ditt eget merkebloglovin
ToppBlogg - toppliste for bloggereNorske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits