hits

Utroskap i Big Brother huset?

Det er en ting jeg ikke helt skjønner, og det er hvorfor folk går inn i Big Brother huset når de er i ett forhold, om de ikke er sikre på sin egen trofasthet? Ihvertfall når de har en for mye innabords.

Etter live-sendingen i går hadde deltakerne fest, og de fleste ble en smule småbedugget. Etter at de hadde lagt seg, fant Amir sengen med Sunna. Det i seg selv er ikke noe galt, men da lyset var slukket så man at hånden til Amir gikk flittig under dynen, og man kunne høre Sunna stønne. Etter dette begynte Amir å bortforklare seg, og påstod at Sunna bare begynte å stønne sånn allikevell. Men det som var ekstra rart var at Amir hadde på seg nattbuksa når han la seg sammen med henne, de trakk dyna over hodene sine, man så forskjellige bevegelser, hørte stønning, og når Amir trodde ingen fikk det med seg så fomlet han nede ved fot-enden, og hentet nattbuksa si. Og man kunne se at han ikke hadde noe under i det han hoppet i nattbuksa.Var det egentlig noe som skjedde der? Eller var alt bare tilfeldig?

Uansett, i dag ble Amir innkalt til skrifterommet, og etter en liten stund fikk de andre deltakerne beskjed om at han måtte forlate Big Brother huset umiddelbart på grunn av personlige grunner.

Kunne det være på grunn av dameproblemer i og med at han har dame på utsiden?

Hva tror Dere?

7 kommentarer

Lena Marita Landstad Knudsen

05.09.2011 kl.16:36

Kan fort skje inne i Big brother huset det ja..

zena zuza

05.09.2011 kl.16:47

Mye mulig det. Altså, han kan jo ha gått inn i hsuet med den intensjonene om å være trofast, men tror virkelig man må tenke seg om to ganger før man deltar på noe sånt når man ikke er singel. Virkeligheten der inne blir veldig forvrengt, og man blir jo i en slags boble og da er det lett å bli tiltrukket og få følelser for folk man på utsiden kanskje aldri hadde sett på to ganger.

At det skjedde noe mellom disse to personene er vel ikke å tvile på, spørsmålet er hvor langt de gikk.... Men langt nok til at det ikke kan aksepteres om man er sammen med noen...

Merethe

05.09.2011 kl.16:51

Vanskelig å si. Men jeg skjønner i grunn ikke hvorfor folk med kjæreste melder seg på. Det er nesten dømt til å gå dårlig!

Kvikki

05.09.2011 kl.16:54

Helt enig med deg.. Folk som er i forhold har ikke noe der inne å gjøre...

- SH03S - the one in a million

05.09.2011 kl.17:08

Kul blogg du har =)

Jeg ville satt veldig pris på om du kunne sett litt på bloggen min, og gitt en liten tilbakemelding om hva du synes, og hva jeg kan gjøre bedre <3

Designet ditt var litt sånn diggbart ;) Ha en fortsatt fantastisk mandag <3

littlebig

05.09.2011 kl.19:20

man burde kanskje ikke drikke seg full eller bli med på et sånt prograM om man har kjæreste,for ja det er lett at ting skjer.man mister fort seg selv og kontrollen i bb huset vil jeg tro.men tror ikke amir hadde sex? det så nok bare slik ut.sunna var så full og i sin egen verden atte..hihi.mn dæven jeg hadde følt meg jævlig om jeg var henne og skulle sett meg selv.mn for oss seere blir det jo underholdning dette da!

30.09.2013 kl.16:05

Vær vennlig å fjern innlegget!

Skriv en ny kommentar

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

7, Frøya

Dette er rosabloggen som kanskje ikke er så mye mere rosa enn bare fargen! =)Her blogges det om det meste. Mitt liv, mine tanker, mine meninger, og generellt om ting som faller ned i hodet på meg. Det er kanskje litt som det står i headeren: "Tankene mine får Dere ALLTID!" :D Om du vil ha publisert ett Gjesteinnlegg på bloggen, send en mail med innlegget og jeg publiserer det, pluss at jeg kan linke til din blogg! =) For kontakt generellt, send mail: asemarie83@gmail.com

Google Translate
Åse Marie Ohren Hansen

Opprett ditt eget merkebloglovin
ToppBlogg - toppliste for bloggereNorske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails