Big Brother 2011

Ja, da er spørsmålet kommet, Hva ville jeg gjort om jeg fikk være 24 timer inne i Big Brother-huset?

Det spørsmålet er rimelig enkelt å besvare, i og med at jeg meldte meg på årets sesong, ble oppringt, og innkalt til intervju. Jeg har jo skrevet litt om det i ett tidligere innlegg, som Dere kan lese ved å trykke HER!

Hadde jeg hatt muligheten til å vært inne i Big Brother huset i KUN 24 timer, så hadde det jo vært litt begrenset hvor mye jeg kunne dritt meg ut. Men, jeg hadde nok kommet til å vært meg selv fullt og helt. Aller først ville jeg ha hilst på de andre deltakerne, og alt kommer an på hvor langt ut i programmet jeg hadde fått kommet inn og vært i 24 timer. Hadde det vært litt ute i programmet, så kan det hende at jeg allerede hadde fått fulgt med, og dannet meg ett bilde av noen av deltakerne. Jeg hadde definitivt oppsøkt de det hadde vært mest drama med. Eller? hehehhe. =) Det som er så bra med meg er at man aldri kan vite hva jeg mener, EGENTLIG! =) Eller??

Er årets deltakere som deltakerne årene tidligere, så rekner jeg med at det også ville blitt en fest. Da hadde jeg nok tatt frem skinnvesten, mokkasinerne, og bedt om en real karsk. Hadde det ikke vært noen trøndere der fra før, så måtte jeg jo ha lært de andre deltakerne hvordan vi trøndere fester. Vi er nok hverken de som starter festen sist, eller avslutter først.

Så en fest på god gammel trøndervis ville det nok blitt ja!


På bildet er det forsåvidt ei venninne, også meg da. Fra våre glansdager for noen år siden!

For de som kjenner oss trøndere og vår "drikkekultur" så er det ikke sikkert at jeg ville rukket å legge meg, eller å blitt edru før jeg måtte forlatt huset. Kanskje hadde jeg trivdes der inne, og angret meg for at jeg ihvertfall ikke dro på intervjuet jeg ble innkalt til tidligere i sommer, slik at kanskje jeg hadde vært en av deltakerne i år også? Men uansett så hadde jeg ihvertfall fått vært der inne i 24 timer. Kanskje hadde det vært nok for meg også? Hvem vet? Eller kanskje de 24 timene av meg hadde vært mer enn NOK for det norske folk? =) Man vet aldri..

På tampen må jeg nok bare si det, om Big Brother ville bli bedre kjent med meg, hvorfor skal ikke dere ville det? (Men for dere som ikke har lest innlegget jeg linket til lengre oppe her, så må Dere lese det for å skjønne litt hva jeg snakker om her!)

Tror du at DU ville ha sett meg i årets Big Brother hus?

bigbrotherforside
bigbrothersumo

6 kommentarer

Stine

21.08.2011 kl.01:34

Herlig :)

mathilde

21.08.2011 kl.02:04

fin blogg!

Charlotte

21.08.2011 kl.02:20

Kjempefin blogg du har:)

kommer sikker til å fortsette å lese bloggen din:D

kansje du vil besøke min blogg imens:)

mewx

21.08.2011 kl.02:59

har gledet meg hele sommeren til å se big brother igjen. Det dumme er at jeg har funnet meg en hybel der det ikke er noe tilgang til tv. Men heldigvis kjenner jeg naboen veldig godt, så forhåpentligvis får jeg sett det der:) fin blogg forresten!
Flott blogg! Big brother er utrolig morsomt å se på :D Blir glad for en kommentar tilbake.. <3

Maren Svanem

21.08.2011 kl.12:02

Haha, høres ut som du hadde vært morsom å ha med :D

Skriv en ny kommentar

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

2, Frøya

Dette er rosabloggen som kanskje ikke er så mye mere rosa enn bare fargen! =)Her blogges det om det meste. Mitt liv, mine tanker, mine meninger, og generellt om ting som faller ned i hodet på meg. Det er kanskje litt som det står i headeren: "Tankene mine får Dere ALLTID!" :D Om du vil ha publisert ett Gjesteinnlegg på bloggen, send en mail med innlegget og jeg publiserer det, pluss at jeg kan linke til din blogg! =) For kontakt generellt, send mail: asemarie83@gmail.com

Google Translate
Åse Marie Ohren Hansen

Opprett ditt eget merkebloglovin
ToppBlogg - toppliste for bloggereNorske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits