Hvordan planla Anders Behring Breivik?

Etter den 22. juli har det ikke gått ÊN (1) dag uten at det har vært om Norges mest forhatte mann, Anders Behring Breivik i media. Og spekulasjonene svirrer: Var han alene? Hvordan handlet han? Kan virkelig ÊN mann forårsake så mye smerte, tårer, fortvilelse, sorg og ødeleggelser hos en hel nasjon? Har han planlagt bedre enn de fleste tror?

Denne syke, syke mannen har brukt 9 år på å planlegge sine forferdelige handlinger, men hvor godt hadde han egentlig planlagt? Man kan spekulere til man blir grønn, og så lenge mannen nekter å åpne kjeften å si noe som helst om hvordan ting egentlig er og om det for eksempel virkelig er flere "terrorceller" i Norge, så blir det bare spekulasjoner.

Etter at det ble mere og mere utbredt med sosiale medier i disse årene som Anders planla alt dette forferdelige, så kan man spekulere i HVORDAN han egentlig utnyttet denne teknologien. For å si det slik, han kjente til hele programmet på Utøya. Hva om han da for eksempel hadde en falsk facebook profil, og var inne på Utøya arrangementet for å se hvem som var påmeldt osv.? Dette var jo ikke noe lukket arrangement, sånn at hvem som helst kunne se hvem som hadde trykket på "deltar" på facebook. Er det egentlig rent tilfeldig at de 2 første ofrene fra Utøya som ble begravet, samt det første offeret fra trøndelag som ble begravet, var muslimer? En hver har vell fått med seg at det særlig var muslimene Anders Behring Breivik ville ramme.

Internett kan nok være mye skumlere enn mange egentlig tror!

Selv om dette innlegget handler om monsteret som ikke er verdig at man bruker hans navn, så skal jeg ikke forsøple innlegget med å poste noe bilde av han.

5 kommentarer

ehpedersen

02.08.2011 kl.16:41

Han er en forferdelig mann..

Mina

02.08.2011 kl.16:44

Fyyyy f, den mannen har blitt populær :p
Men på en stygg måte da .. Og noen har opprettet wikipedia side om han!
Jeg vet ikke om han spesielt ville ramme muslimer, men kanskje de ble begravet først? :p
Men jeg skjønner ikke det. 9 år?! Har han hatt sååå fritids i 9 år? Okey, ikke fritids, men ..
Jeg tror ikke han var alene selvom han sier det .. hvertfall hvis jeg skal tro mange vitner!

02.08.2011 kl.16:45

Trur det e ganske tilfeldi at dæm blei begrava først

Mina

02.08.2011 kl.16:46

Mente på kommentaren min at det kanskje var TILFELDIG at de ble begravet først^^
Hehe, glemte å skrive tilfeldig. Eller kanskje alle muslimer skal begraves først, I don't know .

Åse Marie

02.08.2011 kl.16:50

Ja, jeg vet ikke. Jeg bare mener at virker som det er mange muslimer som ble drept. :/

Skriv en ny kommentar

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

2, Frøya

Dette er rosabloggen som kanskje ikke er så mye mere rosa enn bare fargen! =)Her blogges det om det meste. Mitt liv, mine tanker, mine meninger, og generellt om ting som faller ned i hodet på meg. Det er kanskje litt som det står i headeren: "Tankene mine får Dere ALLTID!" :D Om du vil ha publisert ett Gjesteinnlegg på bloggen, send en mail med innlegget og jeg publiserer det, pluss at jeg kan linke til din blogg! =) For kontakt generellt, send mail: asemarie83@gmail.com

Google Translate
Åse Marie Ohren Hansen

Opprett ditt eget merkebloglovin
ToppBlogg - toppliste for bloggereNorske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits