Big Brother - Ett program for idioter?

 

 

 

..Eller er de største idiotene de som liker å se på?

 

Jada, jeg kan til å starte med bare si at dette garantert kan oppfattes som dobbeltmoral. Tidligere i vår meldte jeg meg på årets utgave av Big Brother. Jeg synes selv at jeg skrev en ganske så bra søknad, der jeg fortalte om livet på Frøya, og jeg beskrev meg selv uten å legge noe imellom. Jeg vil si at jeg vet ganske godt hvordan jeg selv er som person, og det er heller ikke noe jeg kan skjule. Noen elsker meg, og noen hater meg. Slik er det bare. =)

 

Uansett, for en par uker siden ble jeg oppringt av castingselskapet til Big Brother, men siden jeg ikke tar telefonen om ukjente nummer ringer meg, så ble det ikke så jeg tok telefonen. Men jeg fikk beskjed om å ringe de tilbake innen klokken 5 denne dagen, og jeg skulle heller ikke si noe til noen om at jeg var oppringt. Som sagt, så gjort, jeg ringte de tilbake. Da fikk jeg snakke med ei hyggelig dame som sa at de syntes jeg hadde en bra søknad, og at de ville bli bedre kjent med meg. Jeg skulle møte til intervju i Trondheim i pinsen.

 

Nå kan det hende at dere lurer litt. Hvorfor i all verden meldte jeg meg på Big Brother om jeg har den overskriften jeg har her? Er jeg en idiot? JA!, ville vell mange svart, men NEI, jeg meldte meg egentlig i hovedsak på bare for å se hvor langt jeg eventuelt kunne komme, og om jeg ville hatt noen mulighet til å gått inn i Big Brother huset. Og hadde jeg fått muligheten til å kommet med, så hadde jeg vell vært en av disse "idiotene" som folk bare elsker å hate. 

 

Til dere som kanskje lurer, så ble det ikke så jeg dro på noe intervju. Jeg var vell litt for redd for at de skulle ville ha meg med i årets program, og at jeg ikke skulle greie å takke nei til dette. =) Jeg hadde kanskje en bitteliten plan om dette skulle bli realitet, og det var at jeg kanskje skulle være med i bare 1 dag for så å trekke meg. Jada, det er nok mange som takker høyere makter for at det bare finnes ÈN av meg. Tolk det som dere vil! =)

 

Jeg er nok av disse personene som liker å se på realityprogram. Det at mange av oss mennesker liker å se på at andre utleverer seg så mye som i disse programmene har vell mye med vår medfødte nysgjerrighet for andre mennesker å gjøre. Vi elsker å følge med på livene deres, og hva de gjør. MEN, når det gjelder å delta i realityprogram så synes jeg at det er en vesentlig forskjell på gradene til å dumme seg ut på norsk fjernsyn. I andre program blir man ikke filmet 24/7, slik man blir i Big Brother. Jeg synes nok personlig at dette blir litt for mye, så selv om jeg er en av idiotene som liker å se på slike program, så hadde jeg aldri ville utlevert meg så mye som å deltatt i det. Dobbeltmoralsk? Ja, kanskje, men det er vell alt ettersom hvordan andre velger å tolke det. Det er jo noe som heter seg: "Evig eies, kun ett dårlig rykte." Og jeg vet at jeg ikke er en feilfri person, så hadde jeg skulle utlevert meg på norsk fjernsyn, ihvertfall med alkohol innenbords, så kunne det fort ha blitt at det norske folk har hadd noe å snakke om i lang tid fremover. Jeg vet godt hvem jeg selv er, så selv om andre tror at de kjenner meg bedre enn jeg gjør selv, så må jeg nok skuffe dere der.

 

Vi begynner å få en god del "kjendiser" fra den lille øya Frøya, her jeg bor, men jeg tror nok ikke jeg ville blitt "den" fra Big Brother. Hadde jeg vært med i det programmet, så hadde nok Frøyværingene fått enda mere å snakket om, som om de ikke har nok å snakke om fra før. =)

 

Men for å ikke tråkke alt for mange på tærne med dette innlegget, så må jeg si at det faktisk finnes folk som kan være med i Big Brother, og som greier å oppføre seg nesten eksemplarisk gjennom hele programmet, uten noe drama og så videre. Jeg fulgte nok med på årets svenske sesong av BB, og kan nok si at Sara Jönsson er en av disse menneskene som beholdt æren etter å ha deltatt i programmet. Ei pen ung dame, som beholdt sine dobbeltrusor på. Men, de fleste som faktisk deltar i dette programmet tror jeg nok er folk som vil bli rikskjendiser over natten. Shoot me if I am wrong!

 

 

BIG BROTHER, ETT PROGRAM FOR IDIOTER, SKREVET AV EN IDIOT. =)

 

12 kommentarer

Yasemin.

21.06.2011 kl.18:00

haha, so true! de melder seg ikke på for annet enn b-kjendis-status :) bortsett fra deg da, eventuelt :)
Yasemin: Ja, du sier noe der. =) Jeg visste at jeg ikke ville delta i programmet da jeg meldte meg på. Men det er jo en liten nysgjerrighet som pirrer til å finne ut om man kunne hatt muligheten om man hadde villet. =)

mia merethe

21.06.2011 kl.18:17

nei :P det er kult å se på rare folk på tvn XD
Mia Merethe: Ja, det er jo som jeg skriver. Mange av oss liker å se på at andre folk dummer seg ut på tv, men vi vil helst ikke være en del av det selv. =)

Maren Elisabeth

21.06.2011 kl.18:33

Jeg ser ikke på reality-tv, men jeg synes ikke Big Brother er det verste man kan finne.

Aylana Maritha Fjeldstad

21.06.2011 kl.18:39

Hhihi, morsomt innlegg. Jeg meldte meg også på. Men jeg vet med meg selv, at jeg gjorde det kun for opplevelsen sin skyld. Et sted der jeg virkelig kan utfordre meg selv. Der jeg kan bli skikkelig kjent med meg selv. Vi alle kjenner oss selv ganske så godt her å nå. Men jeg tror vi bli satt på en skikkelig prøve når man evt skulle komme inn i BB huset. Det er det som trigger nysgjerrigheten min. Hvordan vil jeg være innelåst i et hus. Hvordan vil jeg takle det ene og det andre som evt skjer der ? Jeg aner ikke om jeg kommer med. Men om jeg kommer, så vet jeg iallfall at jeg er ikke den som har sex på tv. Eller drikker meg drita full. Nettopp fordi jeg vet at jeg er vanskelig :) hihi. Jeg er gammaldags når det kommer til menn og sex. Å om jeg i det hele tatt tar en drink, blir det en. Men nå har jeg ikke drukket på over 7 mnd. Nettopp fordi det ikke frister.

Som jeg skrev over, jeg er nysgjerrig på hvilke følelser som kommer opp i meg , om jeg skulle være med i BB. Om jeg klarer å bli mer kjent med meg selv. Når det gjelder kameraer å slik, tenker jeg ikke no særlig over det. Det er jo folk som overvåker oss 24/7 uansett, å alle har en eller to - tre ting å si om oss alle. Men hva så ? Hever nesa jeg altså hehe:).

Men jeg tviler ikke på at, det vil bli mye styr i BB i år. Men jeg trøster meg med, at jeg ikke tollererer alt som er, er det noe som går over stokk å stein for min del, er det bare å trekke seg ut. Å godt er det:)

Mange sier at idiotene melder seg på, ja kanskje det.. Men igjen, som du også sier, kanskje det er idiotene som ser på ? hehe :p
Maren Elisabeth: Nei, Big Brother er kanskje ikke det verste programmet man kan være med i. Men det er bare der man blir filmet 24/7. I de andre programmene kan man begrense seg litt, når man vet at man ikke blir filmet absolutt over alt. =)
Aylana: Hehe. =) Jeg er jo frøyværing, og vi frøyværingene er ikke kjent for å spytte i glasset når det kommer til en real fest. Så jeg vet at om jeg kanskje bare skulle ha begrenset det til ÊN drink inne i BB-huset, så hadde jeg ikke greid det. Og jeg vet hvordan jeg blir om jeg blir for full, så jeg tror det er noe av det som stoppet meg. =) Jeg synes ikke resten av det norske folk egentlig trenger å vite hvordan jeg er. =) hehe..

Jeg synes heller ikke at folk trenger å følge med på om jeg er i dusjen, eller om jeg sitter på toalettet. En plass går grensen. =) Hadde det vært noen friområder uten kamera kan det hende jeg hadde revurdert tanken om å bli me. =)

Julie Roll

21.06.2011 kl.19:42

Jeg synes det høres gøy ut og kunne sikkert meldt meg på det selv. Sett bort i fra at de absloutt må ha kamera på toalettene..
Julie: Ja, men det har de jo vet du. Man slipper ikke unna kamera noen plass. ;)

Aninaa

22.06.2011 kl.17:41

haha dæven Åse, du sku så absolutt ha vorte me! d har vorre konge! hihi, du har vorte væffallj denj STØRSTE kjendissen på Frøya ;)
Anina: Ja, æ rekne me det ja. :P Hadd mæ nå skikkelige fyllekula å sotte å vrøla å bare jabba mainnskit. E vell nå det norske folk hadd likt ja. Heheheh. :P Hadd vell blitt en rettelig rikskjendis. :P

Skriv en ny kommentar

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

2, Frøya

Dette er rosabloggen som kanskje ikke er så mye mere rosa enn bare fargen! =)Her blogges det om det meste. Mitt liv, mine tanker, mine meninger, og generellt om ting som faller ned i hodet på meg. Det er kanskje litt som det står i headeren: "Tankene mine får Dere ALLTID!" :D Om du vil ha publisert ett Gjesteinnlegg på bloggen, send en mail med innlegget og jeg publiserer det, pluss at jeg kan linke til din blogg! =) For kontakt generellt, send mail: asemarie83@gmail.com

Google Translate
Åse Marie Ohren Hansen

Opprett ditt eget merkebloglovin
ToppBlogg - toppliste for bloggereNorske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits