Falskhet

..Ett stort problem?

Det er så rart, at det virkelig skal finnes så MYE falskhet i verden. Det største problemet er nok mennesker man har kjent en stund, og som plutselig svikter en og er falske.

I dette innlegget har jeg ikke tenkt å tatt for meg megselv og falske folk jeg har opplevd i livet, for da hadde jeg nok blitt sittende i timesvis og skrevet. =)

..Men, for det er ett men.. Jeg blir så frustrert når jeg ser hvordan andre personer behandler andre mennesker og "venner" av seg. Det er noen, uten å nevne navn, som nettopp har tatt opp igjen kontakten etter ett lengre uvennskap. Jeg er ikke venner med noen av de, og takk og lov for det. =) Disse har allerede, etter bare en par uker begynt å dolket hverandre i ryggen. Jeg har fått hørt av andre kilder (Men uten at jeg skal si at det er helt for sikkert at det er slik, men det hadde vært likt disse personene.) at det ihvertfall er 3 av disse i denne "gjengen" som  sitter og baksnakker hun ene og snakker om diverse info om henne som de sprer til andre. Personlig fatter jeg ikke at det går an å oppføre seg slik. For det første må det vell gå an å være såpass voksne at om de har ett problem med en de utgir seg å være en venn med, at de kan si ting direkte til denne personen. Og de trenger ikke å sitte å spre ting videre til andre "utenforstående". Men så er det vell noe som heter seg at det er personer med problemer med seg selv som holder på slik. De sitter å baksnakker og rakker ned på andre folk, bare for å hevde seg selv og føle det bedre med seg selv. I mine øyne blir dette helt FEIL! Og når disse menneskene lyver og bedrar tror jeg alt topper seg TOTALT.

En ting jeg kan si med sikkerhet, er at slike mennesker ALDRI endrer seg, Det virker som de får en spesiell rus når de kan lyve, drive med baksnakking og drama. Det er nesten så det kan spekuleres i om de er i en vond sirkel som de aldri kommer seg ut av.

Den dagen nemesis kommer og tar de med storm, tviler jeg på at det kommer til å være noen "Kjære mor" så mange steder. På ett eller annet tidspunkt vil det nok skje, og da kan den som har vært helt ærlig oppe i det hele og som vet hva sannheten er, bare gå med hevet hode.

Det er ingen som tjener noe på å oppføre seg slik. Det ender bare med at de blir betegnet som, og sett på som tapere! Hva om de i første omgang kunne ha startet med å sett på seg selv, og kanskje tenkt over hvilke personer de selv er? I stedet for å bare ha kost seg når de snakker stygt om andre, om det er venner, familie eller noen de bare såvidt vet hvem er, så kunne de heller ha snakket pent om andre mennesker. Tenk så mye bedre alt hadde blitt da, om folk hadde sittet samlet og bare hatt positive ting og sagt om hverandre og andre personer. Og ikke bare fokusert på negative ting HELE TIDEN.

  

Som en klok venninne av meg sa en gang: "Når man skal finne feil, ikke bruk kikkert men speil!"¨

Kanskje noen ord å ta med seg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

2, Frøya

Dette er rosabloggen som kanskje ikke er så mye mere rosa enn bare fargen! =)Her blogges det om det meste. Mitt liv, mine tanker, mine meninger, og generellt om ting som faller ned i hodet på meg. Det er kanskje litt som det står i headeren: "Tankene mine får Dere ALLTID!" :D Om du vil ha publisert ett Gjesteinnlegg på bloggen, send en mail med innlegget og jeg publiserer det, pluss at jeg kan linke til din blogg! =) For kontakt generellt, send mail: asemarie83@gmail.com

Google Translate
Åse Marie Ohren Hansen

Opprett ditt eget merkebloglovin
ToppBlogg - toppliste for bloggereNorske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits