Homofili eller ikke homofili?

NB: HER ER DET LITT SENSITIV INFORMASJON FOR BARN, SÅ IKKE LES VIDERE!

I innlegget her kommer jeg til å ta for meg ett litt tabu tema for noen, men jeg har diskutert litt med ett par kompiser i kveld. Og det verserer litt forskjellige meninger om dette temaet.

Jeg mener, om du er mann, så er det vell "normalt" om man liker å få utført munnsex av en kvinne. Men om man bytter om på det sånn at det er en mann som utfører det på deg , og ikke en kvinne, er DU homofil eller biseksuell for det da? Hadde det vært at det var du som hadde utført munnsex på en annen mann så hadde det vært noe annet.

Og om du er mann og liker å utføre analsex på en kvinne. Er du da homofil om en mann barberer og shiner rompa si, og du utfører analsex på han? Det er greitt, det er noe annet om du får det utført på deg selv. Men så er det det, jeg har en mannlig bekjent som liker å bruke sexleketøy i analen på seg selv. Han er i ett heterofilt forhold, og sier at han ikke tenner på tanken på andre menn. Men, er det normalt at en heterofil mann liker å få ting i analen? Er han ikke litt homofil da? Eller ihvertfall biseksuell?
Denne er kanskje litt drøy, men om du er av de som mener at det helt klart er homofili av en mann å få utført munnsex av en annen mann, eller å utføre analsex på en annen mann: Ta for deg denne fiktive hendelsen; Du er på byen, og drikker deg ganske ut av sans og samling. Du møter en shemale, og tar med deg "henne" på ett hotellrom, toalett eller whatever. Du kler av "henne", snur "henne" rundt og begynner å peise på bakfra. Du er som sagt rimelig bedugget, og merker ikke noe merkelig før økten er over. Om du forteller dine venninner/kompiser om dette i ettertid, kan de da kalle deg en homofil eller biseksuell da? Eller om noen tilbyr deg som mann 1000000 kroner for å få utført munnsex av en annen mann, og du takker ja, kan noen komme å kalle deg homofil eller biseksuell da?

Eller om du og en kompis blir kidnappet, låst inn i ett rom, og holdt i fangenskap i månedsvis. Deres hender blir bundet på ryggen, og etter noen måneder begynner sexlysten å melde seg til gangs. Dere har ingen muligheter til å masturbere selv. Kan noen kalle dere homofile eller biseksuelle om dere utfører munnsex på hverandre i en slik situasjon?

Jeg vet dette innlegget er i drøyeste laget.

Men hva mener DU om dette temaet?

9 kommentarer

Hege

06.02.2011 kl.10:51

Du skaper via din blogg en distinksjon mellom seksuell atferd, preferanser og identitet, og det er en vanlig kontekst å se dette i sammen i. Homoseksualitet innebærer at to personer av samme kjønn har seksuell omang med hverandre. Om du har en homoseksuell preferanse, betyr det i bunn og grunn at du har større motivasjon for å ha seksuell omgang med et menneske av samme kjønn enn motsatt. Å ha en homofil identietet betyr at personen oppfatter seg selv som homoseksuell, og at fordi om han/hun har seksuelle forhold med mennesker av samme kjønn, betyr ikke det nødvendigvis at dette er hans/hennes identitet. Håper du får svar på dine undringer, og jeg synes det er fint du debaterer dette. Alt for mange lever uten å tørre stå for sin legning, og det synes jeg er synd.

Håper du får mange positive tilbakemeldinger på at du tørr drøfte dette. Pass deg bare for at du ikke blir støtende for homofile eller bifile. DEt er mange som tar heller livet sitt, enn å framstå med sin legning. I tillegg til det, kan du komme til å stenge døra for gode venner, og sørger for å plassere dem for godt i et skap med fortrengelser av noe som skal være godt og lystbetont - nemlig sex.

ziia

06.02.2011 kl.13:29

Meget dypt innlegg.

Jeg har egentlig ikke så mye å si til saken, men jeg syntes at hvis man ikke er homofil skal man heller ikke ha en engangsgreie med samme kjønn. Det er egentlig pga at man vet aldri hva vedkommende du har et one night stand er i legningen. Derfor syntes jeg at man skal holde seg til sin seksualitet.

Men all respekt og ære til homofile som står frem og er ærlige!

Thiinaa

15.02.2011 kl.12:54

hehehe, altså, viss du e mannj å bli ført innj i ett rom som e mørkt å får kun den informasjon om at innj der e d en persjon som vente på dæ. alt må she i mørke.. han som går innj kan jo itj vit om d e han elle ho som e innj der.. så viss d e da en mannj såm e innj der å d bli utført sexuele handlinga, så e hanj itj homo av den grunnj !

D finnjes jo befile kara å.. :)

synes itj d e nå gali å ver homofil, folk e forshelli :D D synes æ e flott ^^

Men koffer e d sånn da Åse, at viss to kara har Sex så e dæm homoa. men viss to kvinnjfolk har d, så e d itj nå big deal. ..?
Ingen ting gali me homofile nei, det har æ aldri sagt. =) Aldri hadd nå imot dæ som e bifil eller homofil æ.

Veit itj kåffer det e sånn æ, men det der e jo nå som samfunnet har oppretta ei mening om. Det har bare blitt sånn vil æ tru. At får folk hør om 2 kara som har utforska så meine dæm at dæm MÅ værra homofil, men har 2 kvinnfolk gjort det så E det bare utforsking! =) Men seff, alt kan værra homofili, å alt kan bare værra utforsking i enkelte tilfella. Tru itj at æ har nå bra svar te dæ på spørsmålet der altså! :P

Aninaa

17.02.2011 kl.12:46

aldri hadd nåkka imot DÆM såm e bifil eller homofil mene du væll Åse ? :)

Åse Marie

19.02.2011 kl.13:17

hehehh, jepp. En liten skriveleif der gett! :P

zenazuza

28.02.2011 kl.17:29

Nei, man er nok ikke homofil selv om man eksperimenterer eller tenner på noen av samme kjønn. Man er enkelt og greit bare biseksuell. Man er ikke homofil før man forelsker seg i noen av samme kjønn.

Åse Marie

01.03.2011 kl.17:24

Zanazuza: Nei, men nå ble det vell sånn at jeg betegnet bifile under kategorien "homofili" da. Ikke at jeg mener at man automatisk er homofil, som i å tenne på bare samme kjønn, om man bare eksperimenterer. =)

Mia

21.07.2011 kl.00:19

Hvis jeg som jente, har sex med en annen jente gjør ikke meg verken bifil eller lesbisk. Nå har jeg prøvd det to ganger, og tror det holder. Det var for å teste det ut, og jeg tenner overhodet ikke på jenter. Det samme vil vel gjelde for gutter? Og hadde jeg vært innelåst i flere måneder er nok ikke sex det første jeg ville tenkt på. Når det kommer til kjæresten min, en mann, så liker han at jeg koser med rumpa hans. Det gjør ham ikke homofil. Jeg har hinta fram på at vi kan ta det litt videre, kanskje vi kunne prøvd en buttplug, en liten dildo eller strap-on. Men det vil han ikke, og helst vil han ikke snakke om det høyt, selv om det er noe han liker utrolig godt, ettersom jeg kan se. Vi har ellers normal sex og han er alltid kåt og klar, som gutter flest. Vi har vært sammen i 4 år. Jeg skal få lurt i han en liten buttplug snart, da jeg tror han vil nyte det utrolig mye, og vi kan ta vekk enda en grense for hans del.. Ja, det er tabu, og nei, jeg tviler på at han forteller kompisene sine om det, men det er da sånn at alle gutter liker å få noe i rumpa, homofil eller ikke. De som ikke liker det lyver eller har aldri prøvd. Homofili har ikke noe med rumpehull å gjøre, men legning... For å ha det klart.

Skriv en ny kommentar

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

Åse Marie - mine innerste tanker og meninger

2, Frøya

Dette er rosabloggen som kanskje ikke er så mye mere rosa enn bare fargen! =)Her blogges det om det meste. Mitt liv, mine tanker, mine meninger, og generellt om ting som faller ned i hodet på meg. Det er kanskje litt som det står i headeren: "Tankene mine får Dere ALLTID!" :D Om du vil ha publisert ett Gjesteinnlegg på bloggen, send en mail med innlegget og jeg publiserer det, pluss at jeg kan linke til din blogg! =) For kontakt generellt, send mail: asemarie83@gmail.com

Google Translate
Åse Marie Ohren Hansen

Opprett ditt eget merkebloglovin
ToppBlogg - toppliste for bloggereNorske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits